Σελίδες

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Γιατί συμμετέχω στις ευρωεκλογές: Οι αναγνώστες απαντούν

Του Ανδρέα Ιωαννίδη
Συμμετέχω στις ευρωεκλογές γιατί:
1) Δεν αντέχω άλλο να βλέπω αυτόν τον τυχοδιώκτη-με-τη-χωρίστρα να γέρνει από τη μαγκιά και να μας μιλάει με βραχνιασμένη ηδονική φωνή - και καλά από την κούραση.
2) Δεν αντέχω άλλο να βλέπω την οικονομία να διοικείται από έναν τεχνοκράτη της πλάκας που δεν μπορεί να συντάξει σωστά μια πρόταση με πάνω από τρεις λέξεις.
3) Δεν αντέχω άλλο να βλέπω την υγεία να διοικείται από έναν υστερικό τηλεβιβλιοπώλη που θεωρεί την αναβίωση της κομμουνιστικής απειλής μέγα επικοινωνιακό επίτευγμα (τον πρόλαβε ο μπούλης Φαήλος όμως).

4) Δεν αντέχω άλλο να βλέπω μια μοσχαροκεφαλή να μου κουνάει το δάχτυλο και να με απειλεί με κατάρρευση σε κάθε ευκαιρία.
5) Δεν αντέχω άλλο να βλέπω αυτήν τη συμμορία που λέγεται ΕΕ ν' αποφασίζει και να διατάζει και να κλείνουν οι δρόμοι της πόλης μου όταν έρχεται η Αυτοκράτωρ.

Γι' αυτά, λοιπόν, μεταξύ άλλων, θα πάω να ψηφίσω, έστω κι αν χρειάζεται να κάνω 1000 χιλιόμετρα πήγαιν' έλα και να ξοδέψω μια διακοσοπενηντάρα σε βενζίνες και διόδια (χώρια οι φραπέδες). Εφόσον αποδέχτηκαν όλοι τη δημοψηφισματικού χαρακτήρα θεώρηση αυτών των εκλογών και εφόσον υπάρχει μικρή (αλλά θετική) πιθανότητα το αποτέλεσμα να προκαλέσει περαιτέρω εξελίξεις, θα πάω. Θα παλέψω με τις ασήμαντες δυνάμεις που έχω, στο ακατάλληλο γήπεδο και με τη διατησία κόντρα για έναν και μοναδικό σκοπό: να φύγει αυτό το ακροδεξιό και άκρως επικίνδυνο συνοθύλλευμα και να επιστρέψει εκεί που πάντα άνηκε, στην ανυπαρξία δηλαδή. Μαζί με όλους τους κολλητούς του, ει δυνατόν και τους Ευρωπαίους τέτοιους.
ΠΗΓΗ:tvxs.gr